Gaslantaarns

Geef jouw binnen- en buitenruimte nog meer sfeer en gezelligheid met een Cosiscoop gaslantaarn. Deze unieke sfeermakers kan je op iedere plek in jouw tuin of in jouw interieur plaatsen. In de uitgebreide Scoop collectie met lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen is er altijd wel een Cosiscoop die perfect bij jou past!

Filters

Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Collectie
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
    van tot
25 producten
Sorteer
Cosi


Tafelhaard voor binnen & buiten

Heb jij het al gehoord? Cosi gaslantaarns mogen zowel buiten als binnen gebruikt worden. De sfeermakers zijn uitgebreid getest op binnengebruik en hebben hiervoor een certificering ontvangen. Let op: afgesloten ruimtes moeten goed geventileerd worden tijdens het gebruik.

Cosi


Altijd een gaslantaarn die bij je past

In onze uitgebreide gaslantaarn collectie vind je lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo is er altijd een tafelhaard die bij jouw stijl past! Kies bijvoorbeeld uit de stoere Cosiscoop Cement, de stijlvolle Cosiscoop Lux of juist de natuurlijke Cosiscoop Timber.

Cosi


Weerbestendige materialen

Onze gaslantaarns zijn gemaakt om het gehele jaar buiten te kunnen blijven. Wil je de sfeermaker echter in topconditie houden? Berg hem dan bij slecht weer op in een geventileerde ruimte. Tip: geef de tafelhaard een mooi plekje binnen, zodat je er altijd plezier van hebt!