Warmtekussens

Wil je tijdens een avondje buiten bij je vuurtafel van nog meer warmte genieten? Dat kan met een Cosipillow warmtekussen. Deze elektrische warmtekussens beschikken over een infrarood warmte-element en verwarmen direct op je lichaam. De Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel.

Filters

Kleur
Afmetingen
Collectie
Prijs
    van tot
16 producten
Sorteer
 

Bespaar energie met een warmtekussen

Wist je dat een oplaadbaar warmtekussen goed is voor het milieu én de portemonnee? Het infrarood warmte-element verwarmt via het kussen direct op het lichaam, waardoor je het binnen een mum van tijd heerlijk warm hebt. De thermostaat kan daardoor met gemak een graadje lager. Ideaal in tijden van hoge gasprijzen! Lees meer.

Warmtekussen voor binnen én buiten

De oplaadbare warmtekussens van Cosi gebruik je het hele jaar rond! Gedurende de winter houd je jezelf warm op jouw favoriete plekje op de bank. Breekt het voorjaar aan? Neem ze dan mee naar buiten. De kussens zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof. Dat maakt ze kleurvast en schimmelwerend.

Oplaadbaar & draadloos warmtekussen

Cosipillows werken op een batterij, waardoor het warmtekussen oplaadbaar én draadloos is. Gebruik de meegeleverde adapter om de batterij via het stopcontact op te laden. Een volle batterij gaat tot wel 5 uur aan een stuk mee. Wil je altijd gebruik kunnen maken van jouw warmtekussen? Schaf dan een extra batterij aan.

Stijlvolle warmtekussens

De Cosipillows zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: grijs, naturel, groen en teddy. Dankzij deze neutrale kleuren is er een warmtekussen voor ieder interieur en buitenruimte! De elektrische kussens zijn aan de voor- en achterzijde identiek: het gehele kussen is dus voorzien van een mooie stof.