Cosiscoop Timber gaslantaarn round

Moderne uitstraling
Teakhouten body
Eenvoudig in gebruik

Cosiscoop Timber gaslantaarn round

Combineer je graag met houttinten in jouw in- en exterieur? Dan is de Cosiscoop Timber gaslantaarn round perfect voor jou! Deze gaslantaarn heeft een teakhouten body en een prachtige goudbruine kleur. Het is de ideale sfeermaker voor in huis of in de tuin.

Teakhouten gaslantaarn voor binnen en buiten
De Cosiscoop Timber is omhuld door teakhout, wat de ronde gaslantaarn een unieke en sfeervolle uitstraling geeft. Teakhout is supersterk en kun je daardoor zowel binnen als buiten gebruiken. Buiten zal het materiaal mooi vergrijzen, waardoor de uitstraling nog natuurlijker wordt. Binnen is de gaslantaarn eenvoudig te combineren met andere houtsoorten. Een mix van houtsoorten verrijkt jouw interieur met sfeer en harmonie. Daarbij straalt teakhout een warme en rustieke charme uit. Dus verzamel vrienden en familie en geniet avondenlang van de sfeervolle vlam, warmte en gezelligheid die de gaslantaarn met zich meebrengt.

Unieke kenmerken en voordelen

  • Unieke sfeermaker met teakhouten body
  • Voorzien van transparant glas
  • Gemaakt van stevig teakhout
  • Tafelmodel gaslantaarn: Ø 18 x 30 cm
  • Werkt op een 190 gram gascartouche
  • Branduren: 5 tot 6 uur op één gascartouche
  • Inclusief glas en kiezelstenen
 

Sfeervolle vlam brandt gemiddeld 5 tot 6 uur
De Cosiscoop Timber is eenvoudig in gebruik en werkt op een universele 190 gram gascartouche met veiligheidsventiel. Dit laatste zorgt ervoor dat de cartouche zichzelf afsluit mocht de cartouche het contact met de gaslantaarn verliezen. Een gasblikje is bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten te verkrijgen. Je draait het gasblikje eenvoudig aan de onderzijde in de lantaarn en vervolgens ontsteek je de aansteker terwijl je deze dicht tegen het brandpunt houdt. Draai daarna pas de bedieningsknop open. Hoe meer je de knop opendraait, hoe groter de vlam wordt. Op één gasblikje brandt de Cosiscoop gemiddeld 5 tot 6 uur. Is het gasblikje nog niet leeg? Laat hem dan in de gaslantaarn zitten en draai de bedieningsknop goed dicht. De Cosiscoop Timber wordt inclusief transparant glas en grijze kiezelstenen geleverd.

De Cosiscoop Timber gaslantaarn round is dankzij zijn teakhouten body, een ware eyecatcher voor in huis of in de tuin. De natuurlijke kleur en de sfeervolle vlam brengen gezelligheid en charme met zich mee. Is deze teakhouten gaslantaarn voor jou een match?

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5801160
EAN code 8712757458851
Materiaal Teak
Kleur Teak
Brandstof Propaan/butaangas
Brandstofverbruik Max. 30 gram/uur
Warmtecapaciteit 0,4 kW
Warmteopbrengst Laag
Inclusief Glas en kiezelstenen
Afmetingen Ø 18 x 30 cm

Heb je dit al gezien?

Model en maat

Cosiscoop Timber round

Kleur

129,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie
Opendraaien

Stap 1

Opendraaien

Houd het apparaat rechtop terwijl je de volgende stappen uitvoert. Controleer zorgvuldig of de bedieningsknop uit staat (OFF). Draai de zwarte bodemring met de klok mee uit de Cosiscoop. Plaats vervolgens de 190 gram gascartouche rechtop in de zwarte bodemring.

Plaatsen

Stap 2

Plaatsen

Draai de bodemring inclusief de gascartouche in de Cosiscoop. Draai door tot je niet verder kunt en een kleine klik hebt gehoord. Zorg ervoor dat de Cosiscoop rechtop, op een stabiele, niet ontvlambare ondergrond staat. Is de Cosiscoop geleverd inclusief glas en/of kiezelstenen? Plaats dan het glas en de kiezelstenen bovenop de Cosiscoop. De kiezelstenen mogen de brander niet bedekken.

Genieten

Stap 3

Genieten

Ontsteek de aansteker terwijl je de aansteker (lengte minimaal 140 mm) dicht tegen het brandpunt houdt en draai pas daarna de bedieningsknop open (ON). De Cosiscoop gaat nu branden. Een Cosiscoop brandt 5-6 uur op één gasvulling. Draai de knop compleet naar rechts als je de Cosiscoop weer wil doven. Bewaar de Cosiscoop in een goed geventileerde ruimte.