Cosiscoop Dot gaslantaarn anthracite

Tafelmodel gaslantaarn
Mooie verdeling van het licht
Eenvoudig in gebruik

Cosiscoop Dot gaslantaarn anthracite

De nieuwste toevoeging aan het Cosiscoop assortiment is de Cosiscoop Dot. Deze unieke lantaarn, in de kleur antraciet, heeft een metalen top met ronde uitsparingen. Dit zorgt voor een mooie verdeling van het licht zodra de dansende vlam aan gaat.

Unieke gaslantaarn voor binnen en buiten
Of je de Cosiscoop Dot nu cadeau geeft of zelf binnen en buiten gebruikt, met deze lantaarn steel jij absoluut de show bij vrienden en familie. De antracietkleurige gaslantaarn is voorzien van een metalen top met ronde uitsparingen. Op donkere winter- en najaarsdagen, zwoele zomeravonden of zodra het gaat schemeren, zorgt deze gaslantaarn voor een fantastische verdeling van het licht op jouw meubels, muren en plafond. Je combineert de antracietkleurig Cosiscoop Dot gemakkelijk met crème en wittinten. Antraciet is een neutrale en makkelijke kleur die er in combinatie met lichte tinten echt uitspringt. De Cosiscoop Dot is dus een ware eyecatcher voor op de salontafel, op een bijzettafel, in de tuin of op het balkon. 

Unieke kenmerken en voordelen

  • Unieke sfeermaker in de kleur antraciet
  • Metalen top met ronde uitsparingen
  • Gemaakt van stevig gepoedercoat metaal
  • Tafelmodel gaslantaarn: Ø 16 x 27 cm
  • Werkt op een 190 gram gascartouche
  • Branduren: 5 tot 6 uur op één gascartouche
 

Cosiscoop met ronde uitsparingen in metalen top
De Cosiscoop Dot is eenvoudig in gebruik en werkt op een universele 190 gram gascartouche met veiligheidsventiel. Dit laatste zorgt ervoor dat de cartouche zichzelf afsluit mocht de cartouche het contact met de gaslantaarn verliezen. Een gasblikje is bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten te verkrijgen. Je draait het gasblikje eenvoudig aan de onderzijde in de lantaarn en vervolgens ontsteek je de aansteker terwijl je deze dicht tegen het brandpunt houdt. Draai daarna pas de bedieningsknop open. Hoe meer je de knop opendraait, hoe groter de vlam wordt. Op één gasblikje brandt de Cosiscoop gemiddeld 5 tot 6 uur. Is het gasblikje nog niet leeg? Laat hem dan in de gaslantaarn zitten en draai de bedieningsknop goed dicht.

De Cosiscoop Dot is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te doen aan een vriend(in) of familielid. De gaslantaarn past perfect in een in- en exterieur met veel lichte tinten. Het ontwerp en de sfeervolle vlam zorgen voor een mooie verdeling van het licht!

Toon meer
Specificaties
Downloads
Artikelnummer 5801410
EAN code 8712757483792
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Brandstof Propaan/butaangas
Brandstofverbruik Max. 30 gram/uur
Warmtecapaciteit 0,4 kW
Warmteopbrengst Laag
Afmetingen Ø 16 x 27 cm

Heb je dit al gezien?

Kleur

59,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie
Opendraaien

Stap 1

Opendraaien

Houd het apparaat rechtop terwijl je de volgende stappen uitvoert. Controleer zorgvuldig of de bedieningsknop uit staat (OFF). Draai de zwarte bodemring met de klok mee uit de Cosiscoop. Plaats vervolgens de 190 gram gascartouche rechtop in de zwarte bodemring.

Plaatsen

Stap 2

Plaatsen

Draai de bodemring inclusief de gascartouche in de Cosiscoop. Draai door tot je niet verder kunt en een kleine klik hebt gehoord. Zorg ervoor dat de Cosiscoop rechtop, op een stabiele, niet ontvlambare ondergrond staat. Is de Cosiscoop geleverd inclusief glas en/of kiezelstenen? Plaats dan het glas en de kiezelstenen bovenop de Cosiscoop. De kiezelstenen mogen de brander niet bedekken.

Genieten

Stap 3

Genieten

Ontsteek de aansteker terwijl je de aansteker (lengte minimaal 140 mm) dicht tegen het brandpunt houdt en draai pas daarna de bedieningsknop open (ON). De Cosiscoop gaat nu branden. Een Cosiscoop brandt 5-6 uur op één gasvulling. Draai de knop compleet naar rechts als je de Cosiscoop weer wil doven. Bewaar de Cosiscoop in een goed geventileerde ruimte.