Zo verwerk je de Cosiscoop in je interieur

Zo verwerk je de Cosiscoop in je interieur

Heb jij het al gehoord? De Cosiscoop gaslantaarns mogen naar binnen! Net op tijd voor de donkere en koude dagen die op de loer liggen. Waar we eerst alleen de buitenruimte extra sfeer en gezelligheid gaven door ze in de tuin of op het balkon te plaatsen, kunnen we nu het hele jaar door van deze unieke sfeermakers genieten. Maar hoe verwerk je de Cosiscoop in jouw interieur? We helpen je graag op weg!

Als gezellige lichtbron op de salontafel

Waarom kaarsen op tafel zetten als je ook de sfeervolle vlam van de Cosiscoop kwijt kunt! De dansende vlam van de gaslantaarn komt goed tot zijn recht op jouw salontafel. Zoek een knus plekje uit op de bank en je hebt er perfect zicht op. Combineer het ook met andere decoratieve items. Gezelligheid gegarandeerd!

Als decoratie op je favoriete kastje

Wil je dat leuke kastje in de woonkamer eindelijk eens gaan aankleden, maar weet je niet hoe? Kies voor een Cosiscoop die perfect samengaat met de stijl van je meubels of de kleur(en) op je muren. Zelfs als je besluit om de gaslantaarn niet te branden, biedt hij nog steeds een hoop sfeer. Dat komt doordat de lantaarns, dankzij onze Nederlandse designers, uitblinken in kwaliteit en oog voor detail. Echt Dutch Design!

Als eyecatcher op de eettafel

Houd jij van uitgebreid dineren? Onder het genot van een goed glas wijn eindeloos kletsen aan de eettafel? Alle Cosi producten zijn gemaakt om extra van deze mooie momenten in het leven te genieten. Welk model of welke kleur je ook kiest, de lantaarns zijn echte blikvangers. Steel de show bij familie en vrienden met jouw eigen Cosiscoop gaslantaarn op de eettafel. 

Ter aankleding van de vensterbank

Dankzij het mooie design en de trendy kleuren en materialen van de Cosiscoop, gebruik je de lantaarn ook uitstekend ter decoratie. Geef jouw Cosiscoop bijvoorbeeld een mooi plekje op de vensterbank. Zo staat hij alvast in de startblokken om in het voorjaar weer mee naar buiten te gaan. Wist je dat het ontwerp van de Cosiscoop gaslantaarnserie zelfs is bekroond met een Design Award?

 

Gecertificeerd voor binnengebruik

De Cosiscoop lantaarns zijn uitgebreid geïnspecteerd en getest op binnengebruik en hebben hiervoor een certificering ontvangen. De Cosiscoop zelf heeft geen verandering ondergaan. Dit betekent dat ook de gaslantaarns die al verkocht zijn in de afgelopen jaren binnen gebruikt mogen worden. Belangrijk om te weten: Cosiscoops zijn alleen geschikt voor binnen- en buitengebruik in goed geventileerde ruimtes. De minimaal vereiste ruimte bij binnengebruik is 30m3.

In ieder interieur is er wel een plekje voor de sfeervolle Cosiscoop gaslantaarn. Of dat nu op de salontafel, vensterbank of eettafel is. Nu rest alleen nog de vraag: voor welke Cosiscoop kies jij? Vind jouw favoriet in onze webshop of bij een van onze partners!