Welke Cosiscoop past bij jouw interieur?

Welke Cosiscoop past bij jouw interieur?

Ken jij de sfeervolle Cosiscoop gaslantaarns al? Deze unieke sfeermakers kan je op iedere plek in jouw tuin of in jouw interieur plaatsen. In de uitgebreide Scoop collectie met lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen is er een gaslantaarn voor ieder interieur! Laat je inspireren…

Modern Industrial

Houd jij van strak en industrieel? Denk aan hoge stalen deuren, metalen kasten en zwarte accenten? Dan passen onze zwarte Cosiscoops perfect in jouw interieur! Onze persoonlijke favoriet is de Cosiscoop Dome. Dankzij zijn formaat en de strakke afwerking geeft de Cosiscoop Dome een stijlvolle en chique beleving. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Maar ook onze Cosiscoop Original of XL passen met hun metalen behuizing perfect in een modern of industrieel interieur. Wat is jouw favoriete gaslantaarn?

Bohemian Chic

Ga jij voor een bohemian chic look in jouw interieur? De Cosiscoop XL taupe sluit feilloos aan bij een kleurenpallet bestaande uit aardetinten. Denk aan beige, zand, bruin, maar ook zacht groen. Creëer een oase van rust in huis én in je hoofd. Het zicht op de dansende sfeervolle vlam zal je hier zeker bij helpen. Ook geschikt voor deze stijl: de Cosiscoop Timber. Deze gaslantaarn is een prachtige combinatie van teakhout en glas.

Urban Jungle

Is groen jouw go-to kleur en heb je nooit genoeg planten in huis? Kies dan voor de Cosiscoop Original olive of de natuurlijke Cosiscoop Timber. Beide gaslantaarns gaan perfect op in een groen interieur en creëren een tropische sfeer in huis.

Overtuigd dat er ook voor jouw interieur een perfect passende gaslantaarn bestaat? Maar ben je er nog niet over uit welke Cosiscoop jouw favoriet is? Bekijk de gehele Scoop collectie online in onze webshop of ga op ontdekking uit bij een van onze partners.


Koudere temperaturen betekenen vaak dat je niet op ieder gewenst moment buiten kunt zitten. Met de sfeer- en warmtemakers van Cosi ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Van vuurtafels tot vuurzuilen en van warmtekussens tot gaslantaarns: dankzij de diversiteit aan producten vind je altijd de Cosi die bij je past.