Cosipouf Comfort grey Ø45x45cm

Infrarood warmte-element
Voor binnen- en buitengebruik
Met oplaadbare batterij & adapter

Cosipouf Comfort grey Ø45x45cm

Decoreer jouw woonkamer, tuin of balkon met onze stijlvolle Cosipoufs. Deze verwarmde zitpoefs zijn een musthave voor in jouw interieur en exterieur. Naast dat je deze warmtepoefs gebruikt als extra zitplek, kan je ze ook inzetten als leuke, decoratieve eyecatchers.

Multifunctionele en stijlvolle Cosipouf
De verwarmde Cosipoufs zijn de perfecte extra zitplek voor in de woonkamer, in de tuin of op het balkon. De poefs beschikken over een infrarood warmte-element met drie warmtestanden en verwarmen direct op het lichaam. Frisse avonden binnen en buiten blijven hierdoor extra lang gezellig en comfortabel. De Cosipouf Comfort grey ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens multifunctioneel. Naast dat je de Cosipouf kunt gebruiken als extra verwarmde zitplek wanneer er vrienden of familie op bezoek komen, kan je deze grijze poef ook inzetten als voetenbankje, bijzettafel of gewoon als decoratie. Mix and match jouw Cosipouf met een Cosipillow warmtekussen en vorm het perfecte setje. Ze zijn namelijk allebei voorzien van de luxe Comfort stof, beschikbaar in de kleuren teddy, groen, grijs en naturel.

Unieke kenmerken en voordelen

 • Cosipouf in de kleur grijs
 • Voorzien van een infrarood warmte-element
 • 3 warmtestanden: laag 38°C, middel 45°C en hoog 50°C
 • Afmetingen: Ø 45 x 45 cm
 • Gemaakt van hoogwaardig polyester
 • Kleurvast en schimmelwerend
 • Wasbare poefhoes
 • Inclusief oplaadbare batterij en adapter
 

Verwarmde poef met drie warmtestanden
De eco-friendly Cosipouf heeft een enkel infrarood warmte-element en verwarmt direct op het lichaam. Hierdoor gaat er geen warmte verloren in de (buiten)lucht. De Cosipouf beschikt over drie warmtestanden, laag 38°C, middel 45°C en hoog 50°C, die eenvoudig te selecteren zijn via de bedieningsknop aan de poef. Bij gebruik van de poef met de laagste warmtestand (+/-38°C) gaat de batterij gemiddeld 5 uur mee. Op de hoogste warmtestand (+/-50°C) is de gebruiksduur gemiddeld 2 uur.

De multifunctionele en stijlvolle Cosipoufs zijn perfect geschikt voor binnen en buiten. Gebruik ze als verwarmde zitplek, voetenbak of als bijzettafel. De luxe Comfort stof, in de kleuren teddy, groen, grijs en naturel, maakt de warmtepoefs helemaal af. 

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5982020
EAN code 8712757482245
Materiaal Polyester
Kleur Grijs
Brandstof Batterijen
Warmtecapaciteit Laag 38 °C, mid 45 °C en hoog 50 °C
Warmteopbrengst Hoog
Inclusief Oplaadbare batterij en adapter
Afmetingen Ø 45 x 45 cm

Heb je dit al gezien?

Maat

Cosipouf Comfort Ø 45 x 45 cm

Design

Comfort

Kleur

219,-
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • 2 jaar Cosi garantie