Cosipillow Bolster warmtekussen Comfort grey 45x15cm

3 warmtestanden
Verwarmt direct het lichaam
Met oplaadbare batterij & adapter

Cosipillow Bolster warmtekussen Comfort grey 45x15cm

Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte-element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof. Dit materiaal maakt de kussens kleurvast en schimmelbestendig, waardoor de Cosipillows zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn.

Ook binnen geniet je van de warmte van de Cosipillows. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, het warmtekussen maakt dat plekje op en top behaaglijk. Alle Cosipillows zijn ook nog eens eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet.

De Cosipillows beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 55°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de Cosipillows.

De Cosipillows worden geleverd inclusief oplaadbare batterij en adapter.

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5982100
EAN code 8712757482320
Materiaal Polyester
Kleur Grijs
Warmtecapaciteit Laag 38 °C, mid 45 °C en hoog 50 °C
Warmteopbrengst Hoog
Inclusief Oplaadbare batterij en adapter
Afmetingen 45 x 15 cm

Heb je dit al gezien?

Maat

Cosipillow Bolster

Design

Comfort

Kleur

89,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie