Cosiscoop XL gaslantaarn taupe

De grote broer van de Original
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Eenvoudig in gebruik

Cosiscoop XL gaslantaarn taupe

De Cosiscoop XL gaslantaarn taupe is de grote broer van de Cosiscoop Original. Dit moderne tafelmodel is de ideale sfeermaker voor in de tuin en in huis. Verzamel vrienden en familie en geniet avondenlang van sfeer, warmte en gezelligheid.

Sfeervolle XL gaslantaarn voor binnen en buiten
De Cosiscoop XL gaslantaarn taupe is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te doen aan een vriend of familielid. Deze gaslantaarn geeft net dat extra beetje charme aan de binnen- of buitenruimte dankzij de sfeervolle vlam. De taupe kleur van de Cosiscoop XL is een neutrale en veelzijdige tint die je makkelijk kunt combineren met andere kleuren. Hierdoor past de scoop in bijna ieder interieur. De Cosiscoop gaslantaarn is verkrijgbaar met transparant glas. De grijze kiezelstenen maken de gaslantaarn af en worden dus ook meegeleverd. 

Unieke kenmerken en voordelen

  • Unieke sfeermaker in de kleur taupe
  • Voorzien van transparant glas
  • Gemaakt van stevig gepoedercoat aluminium
  • Tafelmodel gaslantaarn: Ø 20,5 x 30 cm
  • Werkt op een 190 gram gascartouche
  • Branduren: 5 tot 6 uur op één gascartouche
  • Inclusief glas en kiezelstenen
 

Taupe Cosiscoop met transparant glas
De Cosiscoop XL is eenvoudig in gebruik en werkt op een universele 190 gram gascartouche met veiligheidsventiel. Dit laatste zorgt ervoor dat de cartouche zichzelf afsluit mocht de cartouche het contact met de gaslantaarn verliezen. Een gasblikje is bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten te verkrijgen. Je draait het gasblikje eenvoudig aan de onderzijde in de lantaarn en vervolgens ontsteek je de aansteker terwijl je deze dicht tegen het brandpunt houdt. Draai daarna pas de bedieningsknop open. Hoe meer je de knop opendraait, hoe groter de vlam wordt. Op één gasblikje brandt de Cosiscoop gemiddeld 5 tot 6 uur. Is het gasblikje nog niet leeg? Laat hem dan in de gaslantaarn zitten en draai de bedieningsknop goed dicht. 

Of je hem nu cadeau geeft of zelf binnen en buiten gebruikt, met de Cosiscoop XL gaslantaarn taupe steel jij absoluut de show bij vrienden en familie. De Cosiscoop is verkrijgbaar met transparant glas. Waar plaats jij deze ideale sfeermaker?

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5801220
EAN code 8712757468614
Materiaal Metaal
Kleur Taupe
Brandstof Propaan/butaangas
Brandstofverbruik Max. 30 gram/uur
Warmtecapaciteit 0,4 kW
Warmteopbrengst Laag
Inclusief Glas en kiezelstenen
Afmetingen Ø 20,5 x 30 cm

Heb je dit al gezien?

Kleur

Glas

99,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie
Opendraaien

Stap 1

Opendraaien

Houd het apparaat rechtop terwijl je de volgende stappen uitvoert. Controleer zorgvuldig of de bedieningsknop uit staat (OFF). Draai de zwarte bodemring met de klok mee uit de Cosiscoop. Plaats vervolgens de 190 gram gascartouche rechtop in de zwarte bodemring.

Plaatsen

Stap 2

Plaatsen

Draai de bodemring inclusief de gascartouche in de Cosiscoop. Draai door tot je niet verder kunt en een kleine klik hebt gehoord. Zorg ervoor dat de Cosiscoop rechtop, op een stabiele, niet ontvlambare ondergrond staat. Is de Cosiscoop geleverd inclusief glas en/of kiezelstenen? Plaats dan het glas en de kiezelstenen bovenop de Cosiscoop. De kiezelstenen mogen de brander niet bedekken.

Genieten

Stap 3

Genieten

Ontsteek de aansteker terwijl je de aansteker (lengte minimaal 140 mm) dicht tegen het brandpunt houdt en draai pas daarna de bedieningsknop open (ON). De Cosiscoop gaat nu branden. Een Cosiscoop brandt 5-6 uur op één gasvulling. Draai de knop compleet naar rechts als je de Cosiscoop weer wil doven. Bewaar de Cosiscoop in een goed geventileerde ruimte.