Cosipillow warmtekussen Comfort natural 40x60cm

3 warmtestanden
Verwarmt direct het lichaam
Met oplaadbare batterij & adapter

Cosipillow warmtekussen Comfort natural 40x60cm

Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof.

De stof maakt de kussens UV-, kleur- en schimmelbestendig, waardoor de Cosipillows zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, maakt het warmtekussen jouw plekje op en top behaaglijk.

Alle Cosipillows zijn eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet. De Cosipillows beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 50°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de Cosipillows.

Bij gebruik van het warmtekussen met de laagste warmtestand (+/-38°C) gaat de batterij gemiddeld 5 uur mee. Op de hoogste warmtestand (+/-50°C) is de gebruiksduur gemiddeld 2 uur.

De kussenhoes van de Cosipillows kan volgens de wasinstructies op het label aan de binnenzijde van het kussen worden gewassen. Let op: Het binnenkussen met het infraroodsysteem mag niet nat worden.

De Cosipillows worden geleverd inclusief oplaadbare batterij en adapter.

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5982190
EAN code 8712757482412
Materiaal Polyester
Kleur Naturel
Brandstof Batterijen
Warmtecapaciteit Laag 38 °C, mid 45 °C en hoog 50 °C
Warmteopbrengst Hoog
Inclusief Oplaadbare batterij en adapter
Afmetingen 40 x 60 cm

Heb je dit al gezien?

Maat

Cosipillow 40 x 60 cm

Design

Comfort

Kleur

99,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie