Vuurtafels

Met de stijlvolle vuurtafels van Cosi geniet jij nog meer van jouw tuin, balkon of terras. Plaats de vuurtafel buiten bij een lounge set of tuinbank en ga heerlijk warm rondom de tafelhaard zitten. De vuurtafels op gas maken jouw buitenruimte de perfecte plek om extra lang te genieten van gezellige avonden met een hapje en een drankje erbij.

Filters

Kleur frame
Kleur blad
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Collectie
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
    van tot
20 producten
Sorteer
€ 1.399,-
2 KLEUROPTIES
Niet op voorraad

Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

Praktisch en sfeervol, dat zijn de vuurtafels van Cosi

Een Cosi vuurtafel is de ideale sfeermaker als je mensen over de vloer hebt. Gasten kunnen hun drankjes kwijt op het tafelblad, terwijl ze genieten van het vlammenspel. Ook geniet je van aangename warmte. Zelfs in de wintermaanden is het nog heerlijk vertoeven bij de gashaard onder een overkapping of in een serre.

Daarnaast hoef je met onze gashaarden nooit tegen een lelijke gasfles aan te kijken. Onze ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de gasfles altijd netjes in de vuurtafel is opgeborgen. We zeggen dan ook niet voor niets dat we een uniek oog voor detail hebben! ;-)

Vuurtafel op gas: ontdek de voordelen

Omdat onze vuurtafels gas als brandstof gebruiken, is het aansteken van de gashaard zeer eenvoudig. Dankzij de elektronische ontsteking zet je de haard met slechts één draai aan de knop aan. Vervolgens heb jij de volledige controle over de vlamhoogte en -intensiteit. Brandhout bijvullen? Dat hoeft niet met een vuurtafel op gas. De tafels worden namelijk geleverd met lavastenen en hittebestendige (keramische) houtblokken. Zo heb je geen last van rondspringende vonken en rookontwikkeling.

Vuurtafels van duurzame materialen

De vuurtafels zijn veelal gemaakt van aluminium: ideaal voor buiten! Vanwege het aluminium frame, is er weinig onderhoud aan nodig en zijn ze weerbestendig. Door deze unieke eigenschappen functioneert de tafel met vuurhaard het gehele jaar door als een heerlijke terrasverwarmer. Bescherm je vuurtafel met een Cosi all weather protection cover.

Ook onze vuurtafels met een teakhouten tafelblad zijn enorm sterk. Teakhout is van nature goed bestand tegen weersinvloeden zoals regen en vorst, doordat het vrijwel geen vocht opneemt. Hierdoor kan, bij het juiste onderhoud, ook een teakhouten tafel het hele jaar buiten blijven staan. We raden aan om een teak tafelblad te onderhouden met een teak-protector. Let op: gebruik bij vuurtafels met een teak tafelblad géén beschermhoes. Teakhout is niet geschikt om af te dekken onder een hoes.

Maak je vuurtafel af met diverse accessoires

Met een Cosi vuurtafel heb je ook nog eens een divers assortiment aan vuurtafel accessoires tot je beschikking. Wil je meer tafelruimte creëren zodra er veel gasten over de vloer komen? Kies dan voor de Cosi table plate. Deze tafelplaat plaats je over de glasset wanneer de brander uitstaat. 

Staat er veel wind of wil je de vuurtafel kids-proof maken? Ga dan voor een bijpassende glasset. Uiteraard wil je de tafel beschermen zodat hij er het hele jaar schitterend uit blijft zien. Daarvoor zijn onze beschermhoezen het antwoord. Met ons brede assortiment aan accessoires blijft de gashaard in iedere situatie een aanwinst voor je buitenruimte.