Cosiburner inbouwbrander Straight black

Combineer met de Cosi straight glass set
Verkrijgbaar in twee uitvoeringen
Eenvoudig in te bouwen

Cosiburner inbouwbrander Straight black

Heb je al een mooie eettafel of salontafel en wil je hier een gashaard in plaatsen? Dat is mogelijk met een van onze Cosiburners.

De Cosiburner collectie bestaat uit twee verschillende maten inbouwbranders in twee afwerkingen, waardoor er altijd wel een model in jouw project past. De Cosiburners zijn eenvoudig in te bouwen, aangezien deze van bovenaf in een uitsparing te plaatsen zijn.

Liever geen uitsparing in je tafel maken? Kies dan voor de Cosiburner Build up. Deze losse brander kan vrijstaand op de tafel worden geplaatst. Dit maakt deze brander dan ook voor vele doeleinden inzetbaar.

Voor de final touch kunnen de Cosiburner inbouwbranders worden gecombineerd met verschillende accessoires.

De Cosiburner inbouwbranders worden gebruiksklaar aangeleverd. Dit betekent dat er al een drukregelaar met gasslang, batterij voor de ontsteking, afdekplaat voor de brander en lavastenen wordt meegeleverd.Het enige wat nog nodig is, is een gasfles. Doordat je zelf bepaalt waar de Cosi burner wordt ingebouwd, heb je ook zelf de keuze welke gasfles je kiest. Dit kunnen ook gasflessen met een grote inhoud van 10 kg zijn.

De Cosiburner straight wordt geleverd inclusief 30mBar regelaar met gasslang, lavastenen, batterij en afdekplaat. De keramische houtstammen zijn bij de Cosiburners exclusief. Je kiest zelf of je de brander mooier vindt met of zonder houtstammen.

Wil je de Cosiburner straight een extra luxe uitstraling geven? Voor de Cosiburner straight kies je de Cosi straight glass set.

Toon meer
Specificaties
Downloads
Artikelnummer 5961120
EAN code 8712757459001
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Warmtecapaciteit 9 kW
Warmteopbrengst Hoog
Inclusief 30 mBar regelaar met gasslang, lavastenen, batterij en afdekplaat
Afmetingen 60 x 22 x 16,5 cm

Maak het compleet

Kleur

199,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie