Cosiscoop Original gaslantaarn clay smoked

De ideale sfeermaker
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Eenvoudig in gebruik

Cosiscoop Original gaslantaarn clay smoked

De Cosiscoop Original gaslantaarn clay smoked is een unieke sfeermaker voor in de tuin en in huis. Dit luxe tafelmodel zet je dankzij de handige draaghendel overal neer. Verzamel vrienden en familie en geniet avondenlang van sfeer, warmte en gezelligheid.

Luxe gaslantaarn voor binnen en buiten
De Cosiscoop Original gaslantaarn clay smoked is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te doen aan een vriend of familielid. Deze gaslantaarn geeft net dat extra beetje charme aan de binnen- of buitenruimte dankzij de sfeervolle vlam. De clay kleur van de Cosiscoop Original is een krijtachtige diepe klei kleur die perfect past in een rustieke en mediterrane sfeer. Deze tijdloze kleur is eenvoudig te combineren en past in bijna ieder interieur. De Cosiscoop gaslantaarn is verkrijgbaar met transparant of gerookt glas. De grijze kiezelstenen maken de gaslantaarn af en worden dus ook meegeleverd. 

Unieke kenmerken en voordelen

  • Unieke sfeermaker in de kleur clay
  • Keuze uit transparant of gerookt glas
  • Gemaakt van stevig gepoedercoat metaal
  • Tafelmodel gaslantaarn: Ø 16 x 30 cm
  • Werkt op een 190 gram gascartouche
  • Branduren: 5 tot 6 uur op één gascartouche
  • Inclusief glas en kiezelstenen
 

Clay Cosiscoop met gerookt glas
De Cosiscoop Original is eenvoudig in gebruik en werkt op een universele 190 gram gascartouche met veiligheidsventiel. Dit laatste zorgt ervoor dat de cartouche zichzelf afsluit mocht de cartouche het contact met de gaslantaarn verliezen. Een gasblikje is bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten te verkrijgen. Je draait het gasblikje eenvoudig aan de onderzijde in de lantaarn en vervolgens ontsteek je de aansteker terwijl je deze dicht tegen het brandpunt houdt. Draai daarna pas de bedieningsknop open. Hoe meer je de knop opendraait, hoe groter de vlam wordt. Op één gasblikje brandt de Cosiscoop gemiddeld 5 tot 6 uur. Is het gasblikje nog niet leeg? Laat hem dan in de gaslantaarn zitten en draai de bedieningsknop goed dicht. 

Of je hem nu cadeau geeft of zelf binnen en buiten gebruikt, met de Cosiscoop Original gaslantaarn clay smoked steel jij absoluut de show bij vrienden en familie. De kleikleurige Cosiscoop is verkrijgbaar met transparant of gerookt glas. Dit geeft ze allebei een unieke uitstraling! Welke past het beste in jouw interieur? 

Toon meer
Specificaties
Downloads
Onderdelen
Artikelnummer 5801430
EAN code 8712757483815
Materiaal Metaal
Kleur Klei
Brandstof Propaan/butaangas
Brandstofverbruik Max. 30 gram/uur
Warmtecapaciteit 0,4 kW
Warmteopbrengst Laag
Inclusief Glas en kiezelstenen
Afmetingen Ø 16 x 30 cm

Heb je dit al gezien?

Kleur

Glas

89,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 2 jaar Cosi garantie
Opendraaien

Stap 1

Opendraaien

Houd het apparaat rechtop terwijl je de volgende stappen uitvoert. Controleer zorgvuldig of de bedieningsknop uit staat (OFF). Draai de zwarte bodemring met de klok mee uit de Cosiscoop. Plaats vervolgens de 190 gram gascartouche rechtop in de zwarte bodemring.

Plaatsen

Stap 2

Plaatsen

Draai de bodemring inclusief de gascartouche in de Cosiscoop. Draai door tot je niet verder kunt en een kleine klik hebt gehoord. Zorg ervoor dat de Cosiscoop rechtop, op een stabiele, niet ontvlambare ondergrond staat. Is de Cosiscoop geleverd inclusief glas en/of kiezelstenen? Plaats dan het glas en de kiezelstenen bovenop de Cosiscoop. De kiezelstenen mogen de brander niet bedekken.

Genieten

Stap 3

Genieten

Ontsteek de aansteker terwijl je de aansteker (lengte minimaal 140 mm) dicht tegen het brandpunt houdt en draai pas daarna de bedieningsknop open (ON). De Cosiscoop gaat nu branden. Een Cosiscoop brandt 5-6 uur op één gasvulling. Draai de knop compleet naar rechts als je de Cosiscoop weer wil doven. Bewaar de Cosiscoop in een goed geventileerde ruimte.