FAQ - Cosi Varmepuder

Brug & Vedligeholdelse

• Hvilken teknologi bruger Cosipillow?

Et infrarødt opvarmningslement er inkorporeret i en Cosi-varmepude. Puden opvarmer din krop direkte. Dermed går ingen varme tabt i luften (udenfor). Med de miljøvenlige Cosipillows sparer du varme, hvilket betyder, at du ikke behøver at skrue termostaten så højt op derhjemme.

• Hvordan forbereder jeg Cosipillow til brug?

Oplad batteriet helt med den medfølgende oplader før første brug. Lyset på opladeren vil være rødt, når batteriet oplades. Hvis lampen lyser grønt, er batteriet fuldt opladet og klar til brug. Træk stikket ud af opladeren, når batteriet er fuldt opladet.

Åbn pudens lynlås og tilslut batteriet med kablet fra kontrolpanelet. Placér dernæst batteriet i batterirummet i inderpuden. Cosipillow er nu klar til brug.

Tænd varmeapparatet ved at trykke på kontrolpanelet i mindst 3 sekunder. Opvarmningselement er tændt, når kontrolpanelets lys tændes. Efter at have tændt det, vil de tre indikatorbarer lyse:

• 1 indikatorbar: temperatur +/- 38◦C
    • 2 indikatorbarer: temperatur +/- 45◦C
    • 3 indikatorbarer: temperatur +/- 50◦C

Den faktiske temperatur afhænger af omgivelsestemperaturen. For at slukke for Cosipillow: tryk på kontrolpanelet i 3 sekunder indtil alle lysene går ud.

Bruger du ikke Cosipillow i en længere periode? Tag altid batteriet ud.

• Er Cosipillows sikre at bruge udenfor?

Ja, varmepuderne er lavet af Sunbrella-stof af høj kvalitet. Dette UV- og mugresistente materiale er velegnet til indendørs og udendørs brug. Derudover har alle Cosi-produkter CE-mærket og er KIWA-/GASTEC-certificerede. Dette betyder, at din sikkerhed er Cosis førsteprioritet.

• Kan jeg vaske Cosipillow?

Cosipillows pudebetræk kan vaskes. Sluk for puden og fjern pudebetrækket fra inderpuden. Opbevar inderpuden med alle dens dele på et tørt sted. Inderpuden og det infrarøde opvarmningselement må ikke blive vådt og kan ikke vaskes. Vask pudebetrækket ifølge vaskeinstruktionerne på mærkatet bag på lynlåsen.

• Mit Cosipillow-batteri oplader ikke. Hvad skal jeg gøre?

Det er muligt, at batteriet ikke er korrekt forbundet til opladeren og derfor ikke oplader. Tjek først om batteriet er ordentligt forbundet til opladeren ved at trykke forbindelsespunktet godt sammen. Prøv så at oplade den igen. Opladerens lys vil lyse rødt, når batteriet oplader, og grønt når batteriet er helt opladet.

Hvis batteriet stadig ikke oplader efter det andet forsøg, bedes du kontakte butikken, hvor du købte Cosipillow. Hvis du købte Cosipillow direkte fra os, bedes du kontakte os via vores kontaktformular

• Lyset på min Cosipillow tænder ikke. Hvad kan jeg gøre?

Tjek om batteriet er opladet og korrekt forbundet til kontrolpanelet. Tryk på kontrolpanelet i 3 sekunder. Lyset burde blive tændt.

Forbliver både lysene og varmefunktionen på puden slukket? Så kan det være noget galt med pudens batteri. Hvis kun lysene forbliver slukkede, og varmefunktionen tænder, så kan der være noget galt med lysene i kontrolpanelet. I begge tilfælde er det bedst at kontakte den butik, som du købte Cosipillow fra. Hvis du købte Cosipillow direkte fra os, bedes du kontakte os via vores kontaktformular.

• Min Cosipillow slipper luft meget hurtigt op, hvad kan jeg gøre?

Batteriet kan løbe tør efter et stykke tid. Virker batteriet ikke ordentligt mere? Så er det muligt at erstatte det med et nyt. Brug kun et originalt Cosipillow-batteri. Brugen af andre batterier kan forårsage skade på Cosipillow eller andre genstande eller personskade.

Hvis du finder ud af kort efter dit køb, at batteriet er begyndt ikke at virke, bedes du kontakte den butik, som du købte din Cosipillow hos. Hvis du købte din Cosipillow direkte fra os, bedes du kontakte os via vores kontaktformular.

Elektricitet & Varme

• Hvor meget varme giver en Cosipillow?

Med Cosipillow kan du vælge mellem 3 varmeindstillinger. Vælg indstillingerne lav 38°C, middel 45°C og høj 55°C med varmeknappen på puden*. På samme måde kan du justere temperaturen, når du er varmet op. Aktivér det infrarøde varmeelement og nyd varmen!

*Den faktiske temperatur afhænger af omgivelsestemperaturen.

• Hvordan oplader jeg Cosipillow?
    Cosipillow er udstyret med en batteripakke. Du kan nemt oplade den med den medfølgende oplader.
  • Hvor lang tid tager det at oplade batteriet?

Når batteriet er tomt, kan det tage omkring 3 timer at genoplade det. Afhængigt af varmeindstillingen kan en Cosipillow køre i up til 5 timer på et fuldt batteri.

• Hvor lang tid kan Cosipillow køre, når den er fuldt opladet?

Brugsvarigheden afhænger af den valgte varmeindstilling. Når du bruger varmepuden på dens laveste varmeindstilling (+/-38°C), kan batteriet vare i gennemsnit 5 timer. Når du bruger den højeste varmeindstilling (+/-50°C), er den gennemsnitlige tid 2 timer.

• Hvorfor varmer min Cosipillow ikke op?

Sørg for at tænde for puden ved at trykke på kontrolpanelet i 3 sekunder, indtil det tænder og vælg den ønskede varmeindstilling.

Forbliver kontrolpanelets lys slukket? Hvis det er tilfælde, kan det være, at batteriet ikke er ordentligt forbundet til kontrolpanelkablet i puden, hvilket forhindrer puden i at tænde. Åben for lynlåsen på pudebetrækket og tjek, om batteriet er ordentligt forbundet til varmeelementet ved at trykke forbindelsen sammen. Prøv at dreje på puden igen.

Er puden tændt og batteriet korrekt tilsluttet det infrarøde varmeelement, men fungerer varmefunktionen stadig ikke? Så kontakt venligst den butik hvor du købte din Cosipillow. Hvis du købte Cosipillow direkte fra os, bedes du venligst kontakte os via vores kontaktformular.